Home   Nieuws   Een boek over deugden dat ik graag aanbeveel

Een boek over deugden dat ik graag aanbeveel

Een boek over deugden dat ik graag aanbeveel

Een boek en heel oeuvre over deugden dat ik graag aanbeveel.

Beste mensen,

Hoewel u op de site zie hoe de deugden een vast plek krijgen, wil ik u ook graag informeren over het werk van Annelies. Wat de inhoud van het werk betreft vind ik nog steeds dat mijn werk er mag zijn maar als jonger iemand weet zij toch de deugdenleer in een jasje te steken die meer aansluit bij 2020 dan mijn werk qua vorm en inhoud doet. Daarom:  Als u mijn stappen in zake de deugdenleer qua inhoud en vorm niet ziet zitten: Ga naar Annelies. Het gaat niet om wie het doet, het gaat om de kracht van opvoeding waarin de  deugden een kernplek hebben.
Veel groeten en geniet er van.
Jan Schafraad

Hieronder het verhaal van Annelies vanaf  internet geplukt.

Hoe activeer je je deugden?

We worden geboren met alles wat we nodig hebben voor een gelukkig leven. Toch zoeken we zekerheden, en andere positieve elementen die 'kwaliteit geven aan ons leven', vaak buiten onszelf. Maar probeer je eens voor te stellen dat alles wat je nodig hebt heel dichtbij is… Bijvoorbeeld liefde, vreugde, zekerheid en nog veel meer deugden. Je kunt deze bron van innerlijke gaven op ieder moment aanspreken. Ook als je bepaalde basiszekerheden mist, zoals een goede gezondheid of een vast inkomen... Maar hoe doe je dat? Hoe activeer je je deugden? Lees via deze link mijn blog en de reflectievragen die ik bedacht bij de deugd van de week zekerheid

 

 

 

 

 
 

Nieuw deugdenboek

"Dit boek had ik willen hebben toen ik met deugden begon." - Gudrun Ververs

 

Stilstaan bij deugden begint bij jezelf. Met twee andere deugdencoaches, Gudrun Ververs en Niesje Sonneveld, schreef ik in 2019 dit inspirerende deugdenboek voor volwassenen. De boekpresentatie wordt gevierd op zaterdag 21 maart 2020. De voorverkoop start vandaag.

Bestel het boek via deze link. Je ontvangt je pakje op de eerste dag van de lente, tevens Nationale Deugden dag, in feestelijke verpakking met een leuke verrassing! 

 

     
 

 

 

terug naar boven